Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

XVIII Valtakunnalliset Traumapäivät - Tampere

 

XVIII Valtakunnalliset Traumapäivät järjestetään Tampereella 21.-23.9.2022. Näille sivulle päivitetään kongressiin liittyvä info sitä mukaa, kun tapahtuman valmistelu etenee. Viime vuoden Traumapäivät Kolilla myytiin nopeasti loppuun, joten muista ilmottautua ajoissa. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 31.8.2022 saakka!

Tiedossa on erittäin mielenkiintoinen ohjelma, jossa käsitellään monivammapotilaan hoitoa niin ensiavun kuin myös definitiivisen hoidon näkökulmista. Luvassa on laadukkaita luentoja niin pehmyt- kuin ortopedisen trauman hoidosta käsikirurgiaa unohtamatta. Kohderyhmänä ovat traumaa leikkaavat ortopedit, käsikirurgit, pehmytkirurgit, traumapotilasta hoitavat akuuttilääkärit, anestesialääkärit ja em. aloille erikoistuvat lääkärit.

Koulutukselle on haettu erikoistumispisteitä seuraavasti: akuuttilääketiede (15h), kirurgia/runkokoulutus (15h), ortopedia ja traumatologia (15h), yleiskirurgia (15h), anestesia ja tehohoito (8h), neurokirurgia (8h), plastiikkakirurgia (5h), käsikirurgia (5h), suu- ja leukakirurgia (5h), gastrokirurgia (5h), thoraxkirurgia (5h), neurologia (5h), lastenkirurgia (3h).

Traumapäivät 2022
sosiaalisessa mediassa